Følg

Når Person X har slettet sine data, er den anonyme person stadig forbundet med virksomheden?

når personen er anonymiseret, vil det være muligt at konfigurere, hvorvidt koblingen til virksomheder skal afbrydes eller ej.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.