Hvad er fordelene ved Lime CRM Newsletter Add-on i forhold til f.eks. MailChimp, som vi bruger i dag?

Systemerne ligner hinanden meget, med content blokke og drag-and-drop funktion, men den største fordel med Lime CRM Newsletter Add-on er, at du aldrig behøver eksportere modtagerlister, men har alt samlet ét sted. Integrationen giver dig direkte adgang til udsendelsesværktøjer, og statistik sendes direkte tilbage i Lime under den enkelte person og udsendelse/marketingaktivitet. Du sparer både tid og beholder din datakvalitet!