Hvordan laver man en Infotile synlig for en gruppe af brugere? Det er kun muligt at vælge alle eller enkelte medarbejdere, men vi har afdelinger, som vi gerne vil have bestemte Infotiles til ..

Du starter med at oprette den gruppe eller afdeling, der skal have en Infotile.

Gå til fanen Kontor (eller office på engelsk. Vær opmærksom på, at fanen kan have et andet navn i din løsning).

Opret et nyt "kontor", der i dette tilfælde vil svare til den ønskede gruppe / afdeling.

Når du har oprettet kontoret, vælger du hvilke medarbejdere, der skal indgå.

Derefter opretter du din Infotile fra Infotile fanen. I feltet "synlig for" skal du vælge den specifikke afdeling og derefter i feltet "kontor" vælge den gruppe, du netop har oprettet.

Hvis ikke du kan se kontorfanen, kan den være skjult eller måske har du ikke rettigheder til at ændre i den. Kontakt din administrator og få vedkommende til at ændre indstillinger i LISA.