Hvorfor supporterer Lime CRM ikke Office 64-bit?

Windows klienten for Lime CRM er en 32-bit applikation, som kun kan kommunikere med andre 32-bit applikationer.

Hvis du benytter Lime CRM med 64-bit versionen af Microsoft Office, vil nogle dele af Office integrationen i Lime CRM derfor ikke virke.

Microsoft’s anbefaling har indtil for nyligt været, at man altid bør installere 32-bit versionen af Office, ved mindre der er en specifik grund til at installere 64-bit.

Microsoft har nu ændret deres anbefaling, men vi på Lime anbefaler stadig vores kunder at installere 32-bit for at fulde den fulde effekt af Lime CRM (se vores systemkrav).

Lime har udviklet meget på, at få Office integrationen til at fungere, ligegyldigt hvilket platform du benytter, herunder mobilenheder. Et eksempel er vores new email add-on, som virker på både din smartphone og PC.