Seuraa

Miten käyttäjä poistetaan käytöstä?

1. Kirjaudu LISAan pääkäyttäjätunnuksella (esim. admin).
2. Mene oikeaan tietokantaan luettelossa (Databases) ja valitse Security.
3. Valitse Users ja luettelosta poistettava käyttäjä.
4. Käyttäjätiedoissa vaihda “Activen” arvoksi “No”.
5. Tallenna muutokset Save-painikkeella.
6. Mikäli työntekijä ei ole enää yrityksesi vahvuudessa, muista päivittää myös työntekijäkortti. Huom! Älä poista työntekijäkorttia.
Valmista tuli!

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kommentointi on poistettu käytöstä.