Seuraa

Miksi Lime CRM ei tue 64-bittistä Office-versiota?

Lime CRM:n Windows-työpöytäohjelmisto on 32-bittinen sovellus ja vois siksi viestiä vain muiden 32-bittisten sovellusten kanssa. Jos käytät Lime CRM:ää 64-bittisen Office-asennuksen kanssa, osa Lime CRM:n Office-integraation toiminnoista ei toimi kunnolla.

Microsoft on vuoden 2019 alkuun asti suosittanut Officen asennusta aina 32-bittisenä, ellei ole erityistä painavaa syytä toimia toisin. Microsoft on nyt muuttanut suositustaan. Me kuitenkin suositamme asiakkaillemme edelleen 32-bittisen version asentamista, jotta voimme varmistua täydestä yhteensopivuudesta (tutustu tarvittaessa järjestelmävaatimuksiimme).

Olemme ottaneet asiaksemme kehittää uusia Office-integroinnin tapoja, jotta voimme saavuttaa alustasta riippumattoman yhteensopivuuden. Toistaiseksi on valmistunut uusi sähköpostilisäosa, joka toimii niin mobiililaitteessa kuin PC-laitteessasi.