Følg

Hvordan låser jeg et felt eller et kort for en brukergruppe?

Brukerne er inkludert i grupper som er inkludert i en policy. Hvis du vil gi en tillatelse på et felt, er det en policy du må bruke.

For å gjøre dette må du først opprette en policy i LISA (Lime Administration interface)

• Logg inn i LISA
  • Klikk på Databases
  • Klikk på din database
  • Klikk på Security>Policies
  • Klikk på New, endre navn på Policyen til noe logisk og skriv inn display name for språkene du bruker i Lime CRM.
  • Feltnavnet burde inneholde systemansvarlig for Policyen. Vi foreslår at du bruker et beskrivende navn i formatet tbl_tabell_name (tbl = forkortelse av tabellen) og fld_tbellname_field_name (fld er forkortelsen til feltet).
  • Du kan spesifisere oversettelser etter navn, men dette brukes bare når en policy er av typen Filtre, visninger, templates og reports som det bare er i dette tilfellet at de syntes i Lime CRM-klienten.
  • Gi privilegier ved å krysse av policyen per brukergruppe.

R = Read - Gir leserettigheter til å se en tabell eller et felt. Uten dette kan ikke en bruker se feltet eller kortet.

W = Write - tillater endring av eksisterende data i kort / felt

A = Add - Gir rettigheter til å legge til data på et kort

D = Delete - gjør det mulig å slette data i et kort.

• Klikk på Save.