Følg

Hvorfor støtter ikke Lime CRM 64-bit versjonen av Office?

Windows-klienten for Lime CRM er et 32-bits program som kun kan kommunisere med andre 32-bits applikasjoner. Hvis du bruker Lime CRM med en 64-biters utgave av Microsoft Office, vil derfor enkelte komponenter i Lime CRM Office-integrasjonen ikke fungere.

Microsofts anbefaling har inntil nylig vært å alltid installere 32-bits utgaven av Office, med mindre det er veldig spesifikke grunner til å bruke 64-bits utgaven. Microsoft har nå endret sin anbefaling, men i Lime anbefaler vi fortsatt at kundene våre installerer 32-bits utgaven av Office for full kompatibilitet med Lime CRM (se systemkravene våre).

Lime jobber med å erstatte eksisterende Office-integrasjon med ny funksjonalitet som fungerer uavhengig av plattform. Et eksempel på dette er den nye e-post koblingen som fungerer like bra på en mobil enhet som på din PC.