När jag startar Lime får jag felmeddelandet "Out of memory", hur löser jag det?

Det här problemet beror på en bugg som vi hittade i standardinstallationen av Lime Pro 10.12. Det grundar sig i att vissa filer inte blir installerade på ett korrekt sätt. Lösningen är att manuellt ominstallera dessa filer.

Filen i fråga (i de flesta fallen är den enda du behöver köra) är vba71.msi. Båda filerna är bifogade ifall vba71_1033 behöver köras också. Dessa hittar du längst ner i guiden. Följ instruktionen nedan för att köra igång installationen.

Ladda ner filerna
 Avinstallera dem genom att högerklicka > Avinstallera
 Kör de nya filerna genom att dubbelklicka på dem
 Starta om Lime för att kontrollera att problemet är löst

Du kan läsa mer under "Deployment" https://docs.lime-crm.com/installation/client-installation/

P.S. Denna lösning gäller även om du får felmeddelandet "Unexpected critical error: Can't start program"