Låsningsfilen kontakt.ldb försvinner inte fast alla är utloggade, hur löser vi det?

Detta kan åtgärdas genom att man tar bort filen på servern.

När du är inloggad på servern gör så här:

Gå in i kontrollpanelen på servern -->Administrativa verktyg --> Datorhantering (computer management) --> Delade mappar --> Öppna filer --> Högerklicka på alla filer som har med Lime att göra (vanligtvis heter de något med Kontakt) och välj stäng fil.

När alla filer är stängda bör du kunna ta bort kontakt.ldb och därefter reparera databasen