Hur stora ska bilder vara när jag skapar ett event?

Bilders storlek i Event

• När det kommer till Registreringssidan för Event är bilden större än vid vanliga e-postutskick.
    Bredd 2000 pixlar

Hur redigerar jag bildstorleken

För er som inte vet hur man redigerar bildstorlek i Photoshop kommer en enkel guide här:

Gå in i Photoshop.
1. Klicka dig vidare till: ”Bild” -> ”Bildstorlek”. Du kommer då till en vy motsvarande bilden nedan. Ändra så att enheten är Pixlar, om den inte redan är förvald.

När du sedan redigerat bilden som du önskar och ska spara den, gör följande:

• Gå in på arkiv -> Exportera -> Spara för webben. Du kommer då till vyn nedan.
  • Överst i högra hörnet hittar du inställningarna för valet av JPEG/ PNG- 24.
    (Vad vi rekommenderar finner du under grundregler ovan)
  • Längst ner i vänstra hörnet finner du bildens storlek, som vi rekommenderar bör hållas under 100 K per bild.