Vad är fördelarna med CRM Newsletter mot te.x MailChimp som vi använder idag?

Systemen ser ungefär likadana ut med content block och drag-and-drop, men den största fördelen med Lime Newsletter är att du aldrig behöver exportera ut dina användare från Lime utan du har en koppling direkt till utskicksverktyget och statistiken skickas tillbaka till Lime. Du sparar både tid och behåller din datakvalitet!