Vi jobbar med olika kundgrupper idag. Är det möjligt att dela upp utskicken så inte alla grupper får samma information?

Det göttiga med Lime Newsletter är att man jobbar med olika publikationer där man styr innehållet beroende på vilken användare man vill skicka till. Det som också är guld är att användarna själva kan välja att prenumerera på en viss publikation som te.x ”Produktnyheter” eller ”Kundträff” – beroende på hur man har kundkommunikationen uppbyggd i sin organisation.