Välja mall

Om det bara finns en mall kopplad till en publikation så väljs denna automatiskt vid varje nytt utskick. Annars kan man välja mall bland tillgängliga mallar.
OBS: Om du redan har börjat arbeta med innehållet i ett utskick skall du INTE välja mall eftersom då försvinner det som du redan har skapat.

När du väljer mall har du också möjlighet att gå till "E-postmeddelanden" och sedan leta upp ett gammalt utskick så kan det fungera som mall.