Vi är cloudkunder och jag ska lägga upp en ny användare, hur gör jag?

Personen behöver först läggas in i LISA (adminverktyget för Lime CRM) och därefter i LIME CRM-klienten.

1. Logga in med dina adminuppgifter i LISA
  2. Klicka på databasen och välj Security
  3. Klicka på Users och New.
  4. Ange Display name, Username och Password.
  5. Kontrollera att Active står som Yes.
  6. Ange vilken eller vilka grupper personen ska vara medlem i.
  7. Avsluta med Save.Tilf_j_bruger_LISA.JPG
  8. Logga därefter in som admin i Lime CRM-klienten. Klicka på fliken medarbetare, registrera namn, e-postadress och välj samma användarnamn som i LISA, användarnamnet du nyss lade upp i LISA ska automatiskt dyka upp i Lime CRM.

Om ni ska installera Lime CRM hos den nya användaren hittar ni den senaste versionen här