Följ

Om vi får kontakt igen med en person som tidigare bett att få vara anonym kan uppgifterna återkallas då?

Vid anonymisering av en person tas allting bort permanent. Därför måste personen läggas in på nytt.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.