Hur fungerar Fortnox-kopplingen till Lime Go?

Hur fungerar Fortnox-kopplingen?

Kom igång

För att konfigurera integrationen mellan Lime Go och Fortnox så följer du stegen nedan:

1. Logga in på Fortnox och gå till "Administrera användare".

2. Bläddra ner till Integrationer och tryck på "Lägg till integration".

3. Sök efter "Lime Go" och ge integrationen åtkomst till ditt Fortnox-konto genom att klicka på Godkänn.

4. Kopiera API-nyckeln och klistra in den i Lime Go under Inställningar> Integrationer > ERP Integrationer.

Det är allt! Nya kunder och vunna affärer skickas automatiskt till Fortnox, redo för fakturering.

Hur fungerar det?

Integrationen mellan Lime Go och Fortnox är en enkel koppling och baseras på två punkter inom försäljning.

1. När ett företag blir kund i Lime Go läggs kunden automatiskt till i Fortnox.
2. När en affär har vunnits i Lime Go skapas en faktura i Fortnox som kopplas till företaget, detta sker automatiskt.

Vilken information synkas över?

Organisationsnummer. Det här fältet är nyckeln mellan Lime Go och Fortnox. Om du ändrar detta kan du få dubbletter om företaget överförs en andra gång.

Företagsnamn. Namnet på företaget i Lime Go kopieras över till Fortnox.

Företagets e-post. Företagets e-post kopieras också över. Om du vill skicka en e-postfaktura kanske du vill ändra den till fakturaadressen (e-post) eller redigera den i Fortnox.

Företagets telefonnummer. Telefonnumret till företaget i Lime Go kopieras också över.

Företagets postadress. Postadressen i Lime Go blir faktureringsadressen i Fortnox.

Företagets besöksadress. Besöksadressen i Lime Go blir leveransadressen i Fortnox.

Affärsnamn. Affärsnamnet kommer att läggas till som rubrik i fakturan.

Affärsvärde. Affärsvärdet läggs till i fakturan exkl. moms.

Egna fält på affärskortet. Eventuella egna fält som finns på affärskortet kopieras över till fakturans specifikationer. Du kan använda dessa för att ange extra information på fakturan. Till exempel rabatter.