Vad behöver jag tänka på kring Office-installationen?

Från mitten av januari 2019 kommer Office ProPlus och Office 2019 nu att installeras med 64-bit som standardinställning. 64-bitarsversionen av Office installeras automatiskt om du inte specifikt väljer 32-bitarsversions i installationsprocessen.

Instruktioner för användarinitierad installation från början (Office 365) finns här

Viktigt steg från guiden ovan: Du kan sedan välja vilken version du vill ha. Välj Andra installationsalternativ, ditt språk och sedan under Version välj Avancerat och välj 64-bitars eller 32-bitars, och välj sedan Installera.

Instruktion för att byta från 64-bitars till 32-bitarsversion:

Obs! Om du installerar 64-bitarsversionen men vill ha 32-bitarsversionen istället, behöver du först avinstallera 64-bitarsversionen innan du installerar 32-bitarsversionen.

Här hittar du instruktion hur man avinstallerar.

Läs om varför vi inte har stöd för 64-bitars Office.