Bilder

Riktlinjer för bilder

Bitdjupet kan vara 72dpi. Den maximala bredden på en fullstor bild är 640px, så full storlek borde vara 640px bred eller dubbel upp, 1280px för full effekt i Retina-skärmar.
Vikten kan aldrig överstiga 10mb på grund av att den totala vikten av ett e-mail aldrig bör överstiga 10mb (Gmail och andra kommer inte att släppa fram det mailet).
En normal bild i full storlek är normalt ca 200k.
Filformaten för bilder är .jpg, .gif eller .png.
Animerade gifs är okej, men Outlook visar bara den första bilden.