Jag kan inte matcha mot källdata får meddelande "Företaget är redan kopplat", hur löser jag det?

1. Gå in på det korrekta Bisnodeföretaget. Se till att lägga över eventuella taggar, personinformation, anteckningar till företaget som ligger okopplat. Detta är väldigt viktigt då denna information annars försvinner.
  2. Gå till Bisnodeföretaget och välj de tre prickarna uppe till höger och välj Matcha mot källdata, och Ta bort koppling
  3. Gå till Företag X som är okopplat och välj de tre prickarna uppe till höger och välj Matcha mot källdata. Sök fram korrekt Bisnodeföretag och matcha.

KLAR!