Jag kan inte scrolla/rulla ner i Lime Go i Google Chrome, det scrollar omedelbart upp igen - hur löser jag det?

Detta har med en inställning i Chrome att göra. Problemet visar sig genom att sidan scrollar upp omedelbart när man försöker scrolla/rulla ner eller att man inte kan scrolla över huvud taget och skapar en "hackig" effekt.

Om problemet är att du inte kan scrolla/rulla ner över huvud taget - gör följande:

1. Skriv in chrome://flags/#disable-threaded-scrolling i adressfältet och tryck Enter.

2. Sök upp Threaded scrolling

3. Välj Disable.

4. Du kommer få upp ett meddelande från Chrome att du behöver starta om din webbläsare för att inställningarna ska träda i kraft. Starta om Chrome och logga in i Lime igen.

5. Klart!

Om du kan scrolla/rulla ner, men sidan rullar omedelbart upp igen - gör följande:

1. Skriv in chrome://flags/#enable-scroll-anchoring i adressfältet och tryck Enter.

2. Sök upp Scroll anchroing seriallization.

3. Välj Enable i rullisten.

4. Om du scrollar genom att använda piltangenterna behöver du inaktivera Smooth scrolling. Om inte så rekommenderar vi att du behåller/aktiverar den inställningen.

5. Du kommer få upp ett meddelande från Chrome att du behöver starta om din webbläsare för att inställningarna ska träda i kraft. Starta om Chrome och logga in i Lime igen.

6. Klart!

Nu ska du kunna scrolla/rulla ner utan problem. Om du upplever några problem så är du såklart alltid välkommen att höra av dig till oss på supporten på support@lime.tech eller på 046-270 48 00.