Hur ändrar jag förvald landskod för nya SMS mottagare?

När man lägger till en ny sms mottagare så är mobilnumret ibland formaterat utan landskod. Då kan systemet lägga till en landskod som du kan välja. Men om man alltid kommunicerar med t ex Norge så underlättar det om Norge är förvalt hela tiden. Detta gör man i respektive publikations inställningar. Se bilder nedan.

mceclip0.png1. Gå till publikationens inställningar

2. Gå till Inställningar

3. En bit ner på sidan, under fälten för de förbalda avsändardinställningarna ligger förvald landskod.